Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Posted on June 20, 2012

Dextera.lt zaliuzes

Dextera.lt zaliuzes

Dextera.lt zaliuzes - naujai atmerktos Jūsų namų „akys“

Nusibodo senos užuolaidos, kurios kaupia dulkes ir slopina šviesą? O gal tiesiog norite atnaujinti savo namus ir į pasaulį pažvelgti plačiai atvertomis namų akimis? Tam yra daugybė sprendimų: žaliuzės, roletai, romanetės ir kt. Visą tai jums gali pasiūlyti UAB „Dextera“ – įmonė, gaminanti įvairių rūšių zaliuzes. Ji yra viena didžiausių Lietuvoje, turinti daugiau nei 15 metų patirtį prekiaujant žaliuzėmis. Visą svarbią ir naudingą informaciją galima rasti įmonės interneto svetainėje dextera.lt.

Dextera.lt zaliuzes ir detales įvairių rūšių žaliuzių gamybai tiekia ne tik Lietuvos, bet ir užsienio firmoms. Ši įmonė siekia nuolat tobulinti atliekamų darbų bei gaminių kokybę, laiku vykdyti įsipareigojimus užsakovams ir išlikti konkurencinga įmone Lietuvos rinkoje, kuri gamina ne tik zaliuzes, bet ir roletus, romanetes, tinklelius nuo vabzdžių, terasos markizes, taip pat langus ir vartus. Viską galite užsisakyti pagal poreikį, nestandartinius išmatavimus, prekės bus pritaikytos būtent jūsų namams. Norėdami užsisakyti zaliuzes langams, turite tik paskambinti į artimiausią filialą ir meistrai atvažiuos į jūsų namus, išmatuos, patars, padės rasti optimalų variantą. Galima nuvykti ir į salonus, kur vadybininkai-konsultantai patars visais rūpimais klausimais ir suteiks reikalingą informaciją.

Dextera.lt zaliuzes, roletai, ir visos kitos prekės yra gaminamos iš aukščiausios kokybės medžiagų. Joms naudojamos priemonės, padedančios apsaugoti patalpas nuo saulės kaitros, tiesioginių spindulių. Žaliuzės gaminamos taip, kad būtų galima paprastai kontroliuoti vidaus mikroklimatą. Žaliuzės, kliento pageidavimu, gali būti įvairių spalvų ir faktūros. Dažnai keičiamas medžiagų asortimentas patenkins net įnoringiausio kliento poreikius.

Kodėl verta rinktis zaliuzes?

Žaliuzės turi daug privalumų. Pirmas ir didžiausias yra efektyvus šviesos srauto reguliavimas. Net ir tamsioje patalpoje, galima reguliuoti į vidų patenkančią šviesą taip, kad patalpa iškart taptų jaukesne ir šviesesne. Zaliuzes sumažiną išorėje sklindantį triukšmą, taip pat, slopina ir garsus viduje. Jos suteikia laisvą erdvę ir yra lengvai reguliuojamos. Galiausiai, žaliuzės apsaugo nuo įkyrių pašalinių žvilgsnių, kas ypač aktualu gyvenantiems ar dirbantiems pirmuose pastatų auštuose. Naudojant zaliuzes, šviesa pateks į patalpą (kitaip, nei užleidus užuolaidas), bet iš lauko nebus atvira smalsuoliams.

Kiek tai kainuoja?

Norint turėti patvarų ir kokybišką daiktą, nereikėtų tikėtis pernelyg mažos kainos. Viskas priklauso nuo kokybės, kurią apgaulingai gali „pakelti“ gera pirminė prekės išvaizda. Žaliuzės, kainuojančios mažiau, bet atrodančios panašiai, tikrai nebus tokios pačios kokybės kaip Dextera.lt zaliuzes ar kita produkcija. Vadybininkai-konsultantai pateiks individualią, jums reikalingų prekių ir darbų sąmatą. Kainą galėsite keisti rinkdamiesi medžiagas, apdailos detales, spalvas.

Galbūt kitose įmonėse galite rasti zaliuzes pigiau nei UAB „Dextera“, tačiau nebūsite garantuoti dėl kokybės ir patvarumo. Nuolat didėjantis užsakymų ir parduodamų prekių skaičius, rodo įmonės patikimumą ir kokybę. Užsakovams nereikia abejoti prekių kainomis skirtinguose miestuose. Tokios pačios zaliuzes Vilniuje kainuos tiek pat kiek Kaune, ar kitame įmonės filiale. Patvarios medžiagos, laiko patikrinta technologija užtikrina, jog iš naujo rūpintis žaliuzėmis ar roletais dar ilgai nereikės.

Verta paminėti, kad dextera.lt zaliuzes ne tik pagamins ir sumontuos jūsų namuose, bet ir suteiks vienerių metų garantiją visiems savo gaminiams. Jeigu manote, jog senoms užuolaidoms namuose jau nebe vieta, tuomet galime nuspėti jūsų sekantį žingsnį keičiant namų interjerą. Atėjo laikas keistis!

Written by

Comment on this post

K
Manau, kad roletai kaina, išvazda ir praktiškumu tikrai gali konkuruoti su žaliuzėmis.
Reply
D
Žaliuzės ir roletai, tai puiki namų interjero detalė. Praktiška ir gražu.
Reply